Vad är det?

Ni är 2-6 personer som delar på en PT-timme. Ni har samma typ av behov och vi anpassar självklart träningen utifrån era förutsättningar precis som när du tränar ensam med din PT. Ni får ett skräddarsytt PT-pass som passar just er. Vi jobbar med allt ifrån maskiner, hantlar, skivstänger, kettlebells till vår egen och varandras kroppsvikt.

Varför?

  • Mindre grupp än på ordinarie gruppträningspass – jag hinner se er alla och ge er stöd, instruktioner och peppning
  • Passen är skräddarsydda för just er – vilket kommer ge bättre resultat i er träning
  • Skador eller andra omständigheter – jag tar hänsyn till dessa när jag skapar ert träningspass
  • Ekonomi – Det blir en lägre kostnad än när du tränar ensam med en personlig tränare
  • Socialt – Ofta har man roligare om man är flera som tränar tillsammans och kan peppa och utmana varandra. Personlig träning med gruppdynamik!

Har du inga vänner eller bekanta att skapa en grupp med? Anmäl dig till mig så återkommer jag när jag har 3-5 andra som har samma mål och förutsättningar som du.

För vem?

Alla! Oavsett vilka mål du har med din träning, om du precis har skaffat ett gymkort eller om du har tränat hela livet så kan personlig träning ge dig en skjuts i rätt riktning.

Pris:

2 personer: 60 min för 450:- / person

3 personer: 60 min för 400:- / person

4 personer eller flera: 60 min för 350:- / person

När?

Till att börja med kommer jag att finnas tillgänglig på söndagar. Skulle det inte passa er, så hör av er så får vi titta på en dag och tid som passar er bättre.

Hur ofta?

Det är helt och hållet upp till gruppen. Kanske vill ni bara köra ett enstaka pass, eller så vill ni köra regelbundet. Ni bokar från gång till gång och det är inga bindningstider.

Hur bokar vi?

Tillsvidare bokar ni genom att maila sandra@almsan.se (så småningom kommer ni kunna boka in er via Body & Fitness bokningssystem)

Alla i gruppen måste vara medlemmar på Body & Fitness

Välkommen med er bokning!

Pin It on Pinterest

Share This