Cykelläger för tjejer 1-3 maj 2020

2019 års läger är avslutat och vi säger ett stort tack till våra ledare, sponsorer och alla härliga deltagare!

Redan nu kan du anmäla dig för att säkra en plats till 2020 års läger

 

Bara för tjejer

För sjätte året i rad anordnar vi ett läger i Nora – Bergslagens Pärla, för dig som är tjej och gillar landsvägscykling men vill lära dig mer vad gäller klungkörning, träningslära, kost och cykelmek. Dessutom får du göra det i glatt och trevligt sällskap av ett gäng likasinnade! Vi delar in oss efter träningsnivå och klungvana för att alla ska få ut så mycket som möjligt av helgen. Det kommer att bjudas på distans-, teknik- och intervallpass som anpassas efter deltagarnas förkunskaper.

Nora Stadshotell

Stadshotellet kommer vara vårt nav under helgen. Här bor vi i dubbelrum, äter de flesta av våra måltider, lyssnar på föreläsningar och umgås. 

 

Aktiviteter

Utöver olika typer av cykelpass kommer du även ha möjlighet att välja till en rad aktiviteter, som mekkurs, yoga mm.

Vill du däremot bara ta det lugnt på rummet, ta en rundtur i vår idylliska småstad, njuta av en Noraglass eller ta ett glas vin i puben och lära känna de andra lägerdeltagarna så är det lika okej det.

Vad säger våra tidigare deltagare?

 

“Ett helt underbart läger! Fått massor av energi och inspiration att fortsätta träna hemma. Bra med bara tjejer. En bra kick-off inför säsongen! Kul att träffa likasinnade. Bra med flera ledare och grupper så att alla kunde få hjälp. Helnöjd!!”

“Varit på ett givande cykelläger hos dem i helgen. Väldigt peppande och fantastisk känsla att våga! Tack!”

“Tack för ett superkul och lärorikt cykelläger i helgen! Jag har verkligen fått utmana mig själv och med ert underbara peppande har jag nått längre än jag trodde!”

“Kanonbra och kunniga ledare! Kul att träffa likasinnade, bra att det finns olika grupper och är anpassat för alla. Jag kommer gärna igen!”

Priser

Du kan välja att boka lägret med eller utan boende.

Utan boende

För dig som fixar boendet själv
SEK2995/pers
  • 2 lunch (fredag + söndag)
  • 2 middag (fredag + lördag)
  • 2 fika (fredag + lördag)
  • Föreläsning
  • Mekkurs
  • Goodiebag
  • Cykelpass
  • Yoga
  • mm.

Visst låter det kul?!
Vänta inte för länge med att säkra din plats till 2020 års härligaste landsvägsläger för tjejer – förra året gick platserna åt väldigt fort!

Pin It on Pinterest

Share This