Många har frågat om vi inte kommer köra igång CrossNature® Familj igen – nu är det dags! Redan nästa söndag, den 6/9 kl 16.00 startar vi och håller på november ut. Ta med hela familjen – priset är detsamma. Eftersom jag i dagsläget inte har möjlighet att erbjuda några rena vuxenpass i CrossNature®, så kommer familjepassen istället vara anpassade för att även du utan barn ska kunna delta och få ut maximal träning.

CrossNature® är funktionell utomhusträning med naturen och kroppen som redskap. Vi tränar både vår styrka och kondition under passet, men fokus ligger på styrka. Övningarna är individanpassade och passen förändras från vecka till vecka, så oavsett om du är helt otränad eller mycket vältränad så kommer du kunna njuta av ett roligt och effektivt pass i naturen.

CrossNature® Familj bygger på samma grundtankar som CrossNature®, men med den skillnaden att passet är anpassat för att hela familjen ska kunna vara med. De vuxna fokuserar på sin träning och barnen varvar lek med att härma de vuxna i träningen. Alla åker hem från passet nöjda, glada och härligt trötta.

En stor fördel med CrossNature® Familj är att vi gör något tillsammans med våra barn, inte lämnar dem på deras träning för att sedan hasta iväg för att hinna med vår egen. Att vi dessutom kan göra det utomhus utan andra redskap än naturen och våra egna kroppar gör CrossNature® till en träningsform där alla kan vara med och ha kul.

2014-09-06 22.24.08

Pris per familj: 695 kr

Pris för vuxen utan barn: 495:-

Plats: Parkeringen vid Digerberget, Nora

Har du frågor eller vill du anmäla dig? Maila mig på sandra@almsan.se

 

 

Pin It on Pinterest

Share This