Efterfrågan på Almsans löpgrupper ökar hela tiden och vi har i dagsläget 2 grupper igång i Nora och 2 grupper i Lindesberg. För att kunna fånga upp och inspirera fler löpare, allt från nybörjare till vana snabblöpare eller långdistansare, så söker vi nu efter fler ledare till våren både i Lindesberg och Nora.

Brinner du för löpning och att hjälpa andra att nå sina mål? Vill du få fler att hitta glädjen i löpningen? Då kanske du är en av dem vi söker.

Du får gärna ha utbildning inom personlig träning, löpcoachning, gruppträning eller liknande men det är inget krav, då du kommer få utbildning av oss, inom både löpteknik, coaching och ledarskap. Om du inte har någon utbildning sedan tidigare ser vi gärna att du har lång erfarenhet av att leda och inspirera grupper, alternativt tävlingsbakgrund inom löpning/friidrott/orientering.

Vi söker ledare på alla nivåer, allt från att leda nybörjare till att leda snabba tuffa intervallpass och långa trailpass, så tveka inte att höra av dig om det låter intressant.

 

Vårens träningar startar i mars, men vi tar in ledare löpande redan nu, så vänta inte med att söka.

Skicka in din ansökan med en kort beskrivning av dig själv, eventuella utbildningar och vad du har för bakgrund som löpare till sandra@almsan.se

 

Pin It on Pinterest

Share This