Gruppträning

Kom och träna med oss!

Gruppträning hösten 2018

Vi erbjuder flera olika typer av pass – de flesta av dem utomhus.

YinYoga 75 min  – Torsdagar 19.30. Inne i vår lokal på Prästgatan 23.
Yinyoga består av “enkla” ställningar och utförs oftast sittande eller liggande. Vi låter dina muskler slappna av helt och stannar i varje ställning under flera minuter, under vilka vi samtidigt övar oss i medveten närvaro. Yinyogan är ett mycket bra komplement till annan fysisk aktivitet såsom löpning, cykling och styrketräning. Yinyoga är effektiv för stela och orörliga kroppar och har visat sig hjälpa mot ryggsmärtor, knä- eller nackproblem och en stressad livsstil. Med hjälp av positionerna öppnar vi upp stela höfter, baksida lår och vader som blivit stela av vår livsstil.

Utomhusfys 60 min – Tisdagar 18.00. Samling vid Almsan Health & Performance på Prästgatan 23. Kombinerad styrke- och konditionsträning utomhus. Vi blandar övningar med och utan redskap och anpassar övningarna så att alla kan vara med och köra sig trötta på sin nivå. Ibland hänger även barnen med och blandar lek och träning, vilket vi bara ser som något positivt. Så att inte ha någon barnvakt är inte någon ursäkt till att inte komma och träna med oss!

Löpgrupper i Nora 60 min – Torsdagar 18.00. Löpning är så mycket mer än att bara springa och nu har du chansen att under 10 veckor lära dig mer om både löpning och löpteknik. Inga förkunskaper krävs, passen är anpassade för att alla ska kunna vara med. Syftet är att du ska lära dig att variera din löpning, utveckla ett effektivare löpsteg, få en spark i rumpan, hitta nya träningskompisar, och ha riktigt riktigt roligt.

Samling vid Norvalla. Här är vi vid behov flera ledare och delar in deltagarna i grupper utifrån löpvana. Inga förkunskaper krävs. Då grupperna kommer att utgå från samma ställe så är det inga problem att byta grupp om man känner att man hamnat i fel grupp.
Minst 10 anmälda för att gruppen ska starta på utsatt datum

Funktionell träning för barn 60 min. Träning för barn födda 2005-2009. Vi tränar, leker och övar teknik och kroppskontroll. Mycket av träningen sker med den egna kroppsvikten, men även kettlebells, skivstänger, hantlar, medicinbollar etc kommer att användas. All träning anpassas efter varje individs utvecklingsnivå.
Starttid och plats meddelas senare.

Priser:
Löpgrupp/Utomhusfys 795 kr (10 ggr à 60 min)
YinYoga 1000 kr (8 ggr à 75 min)
Funktionell träning för barn 850 kr (10 ggr à 60 min)

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This