Cykelläger för tjejer

2018 års läger är avslutat och vi säger ett stort tack till våra ledare, sponsorer och alla härliga deltagare!

10-12 Maj 2019 är det återigen dags – håll utkik, anmälan öppnar under hösten.

 

Bara för tjejer

För femte året i rad anordnar vi ett läger i Nora – Bergslagens Pärla, för dig som är tjej och gillar landsvägscykling men vill lära dig mer vad gäller klungkörning, träningslära, kost och cykelmek. Dessutom får du göra det i glatt och trevligt sällskap av ett gäng likasinnade! Vi delar in oss efter träningsnivå och klungvana för att alla ska få ut så mycket som möjligt av helgen. Det kommer att bjudas på distans-, teknik- och intervallpass som anpassas efter deltagarnas förkunskaper.

Boende på litet mysigt hotell

Vi bor i dubbelrum eller enkelrum (mot tillägg) på Lilla Hotellet i Nora.
Frukost äts på hotellet och övriga måltider äts tillsammans i våra lokaler eller ute på distanspass.
Alla måltider ingår i priset.

Aktiviteter

Utöver olika typer av cykelpass kommer du även ha möjlighet att lära dig meka med din cykel, styrketräna, yoga, ta del av föreläsningar och mycket mycket mer. Självklart ingår alla aktiviteter i lägerpriset.

Vad säger våra tidigare deltagare?

 

”Ett helt underbart läger! Fått massor av energi och inspiration att fortsätta träna hemma. Bra med bara tjejer. En bra kick-off inför säsongen! Kul att träffa likasinnade. Bra med flera ledare och grupper så att alla kunde få hjälp. Helnöjd!!”

”Varit på ett givande cykelläger hos dem i helgen. Väldigt peppande och fantastisk känsla att våga! Tack!”

”Tack för ett superkul och lärorikt cykelläger i helgen! Jag har verkligen fått utmana mig själv och med ert underbara peppande har jag nått längre än jag trodde!”

”Kanonbra och kunniga ledare! Kul att träffa likasinnade, bra att det finns olika grupper och är anpassat för alla. Jag kommer gärna igen!”

Visst låter det kul?

För att inte missa när anmälan öppnar kan du göra en intresseanmälan och på så sätt även ha större chans att säkra en plats – 2018 tog platserna slut snabbt. När anmälan väl är öppen får du ett mail med instruktioner om hur du gör om du vill ha en plats på lägret.

Anmäl ditt intresse genom att maila till bokning@almsan.se
Uppge:
* Namn
* Mailadress
* Skriv ”Intressanmälan cykelläger 2019” i ämnesraden

 

Maila din intresseanmälan idag
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Pin It on Pinterest

Share This